Bolig og hverdag

Din bolig i Juvelhuset.

I Juvelhuset får du din egen lejlighed med eget stort bad og toilet. Der er 12 1-rums boliger på 22 m3, og 4 2-rums boliger på 31 m3. Du bestemmer selv hvordan du vil indrette din bolig og om du vil have hjælp til dette af din familie eller af medarbejderne.

Der er mulighed for at benytte køkkenerne i hver side af huset, - der spises fælles aftensmad hver aften, men du kan også vælge at lave din egen mad.

Morgenmad og frokost sørger hver enkelt for selv, mens aftensmaden er fælles for alle. Vi spiser aftensmad kl. 18, og mange vælger at spise fælles i køkkenet, andre har mere lyst til at spise for sig selv.

Der er dog mulighed for at tilkøbe en frokostpakke.

Hverdagen i Juvelhuset

Eftersom alle der bor i huset selv tilrettelægger deres tid og arbejder med individuelle mål, ser hverdagen forskellig ud fra person til person. Du har, for blot at nævne et par eksempler, naturligvis mulighed for at arbejde, besøge venner og famille, lave forskellige aktiviteter uden for huset eller blive hjemme.

Læs evt. mere om hverdagen i Juvelhuset i vores Indflytnings-brochure her

Brochure ved indflytning1

De forskellige mærkedage
I Juvelhuset gør alle meget ud af at samarbejde om, at holde de forskellige traditioner i hævd.

Mange begivenheder kan være med til at markere årets gang i huset, her kan vi nævne nogle af dem :

Mortens aften, St. Bededag, påske, pinse og julefrokost, St. Hans aften, og høstfest.

Personlige mærkedage, af enhver art, er også noget som alle er opmærksomme på og gør noget ud af.

I løbet af året holder vi desuden flere arrangementer som "Interessentkredsmøder"  hvor du er velkommen til at invitere dine venner og familie.

Husdyr

Vi har desværre ikke mulighed for at have husdyr i Juvelhuset. Undtagelse herfra kan være fugle eller fisk, men kun efter særlig aftale